Nagelverzorging

Gel zou slecht zijn voor je eigen nagels. Dit hoeft echter niet. U moet er rekening mee houden dat het product gehecht zit op uw natuurlijke nagel. De grootste fout die vaak gemaakt wordt is dat men de nagels eraf wil "trekken" en hiermee de eigen nagels beschadigd. Wilt u uw kunstnagels niet meer dan verwijder ik ze graag voor u en zorg ervoor dat uw natuurlijke nagels in goede conditie blijven.

Bij kunstnagels wordt de nagel na de verlenging met een sjabloon of tip verder opgebouwd met gel.

Na 3 tot 4 weken na het aanbrengen van de kunstnagels moet de uitgroei bijgewerkt worden. Immers onder uw kunstnagel groeit uw eigen nagel gewoon door. Tijdens deze behandeling wordt de kunstnagel weer korter gevijld en wordt de bolling (die ervoor zorgt dat de nagel stevig blijft) terug in de oorspronkelijke vorm gevijld. Gebeurt dit niet dan wordt de kunstnagel te zwaar en zal deze sneller afbreken. Ook wordt de uitgroei dan bijgewerkt.


Welke behandelingen zijn er mogelijk ?

Gelnagels

Gel is een kleverige vloeistof die met een penseel op de nagel wordt gemodelleerd in een aantal lagen.
Iedere laag wordt hard door enige minuten in een lamp met ultraviolet licht te houden. De UV-straling in deze lamp is laag gedoseerd en niet schadelijk. Uw hhuid wordt ook niet bruim door de lamp. Na het uitharden worden de nagels in model gevijld en breng ik een glanslaag aan.

Nailart voor een persoonlijke touch. Ook in Born - Limburg (Sittar e.o.) door Sandra Sangen van Nagel- en Massagesalon ReNew

Nail-art

Met nail-art maak ik op uw nagels mooie versieringen.
Voor de nagelversiering gebruik ik naar wens verf, nagellak, steentjes, etc.
U kunt één of meerdere nagels laten decoreren ; van heel eenvoudig tot extravagant en/of kiezen uit diverse voorbeelden in mijn salon.
Nail-art is geschikt voor zowel natuurlijke als gelnagels.

Manicure

Een manicure bestaat uit twee onderdelen, namelijk de verzorging van de nagel en de verzorging van de huid van hand en arm.
Na het verzorgen van de handen en nagels, kunt u ervoor kiezen om de nagels te laten lakken. Voor klanten die vanwege hun beroep geen nagellak mogen gebruiken kunnen de nagels op natuurlijke wijze een hele mooie glans krijgen.

Paraffine behandeling

Een paraffine behandeling  is een aangename en intensieve verzorging voor uw handen. Het is een extra verzorgend masker voor ruwe, droge en gebarsten handen. De verzorgende eigenschappen van paraffine maken de handen weer soepel, zelfs een droge  huid wordt weer zacht en  elastisch. Een paraffinebehandeling stimuleert de doorbloeding van de handen. 

Nadat uw handen zijn ingesmeerd met een heerlijke en voedende crème worden uw handen ingesprayed met warme paraffine met een heerlijke geur en verzorgende ingrediënten, waardoor er een waslaag op uw handen ontstaat. Om de warmte goed te kunnen vasthouden, worden uw handen ingepakt in een speciale plastic handschoen en daar overheen worden warmte vasthoudende wanten gedaan. dit laten we ongeveer 15 tot 20 minuten intrekken, en hierna word de paraffine weer verwijderd.

Door de warmte gaan uw poriën open staan waardoor de afvalstoffen in de huid afgevoerd worden en de werkzame stoffen van de crème in uw handen trekken. Na deze behandeling voelen uw handen zeer aangenaam en zacht aan. Een heerlijk moment voor uzelf!
Deze behandeling kunt u los of als aanvulling nemen op uw manicure of kunstnagel behandeling. meldt dit wel altijd tijdig bij uw afspraak als u van deze behandeling gebruik wil maken.

Een paraffine behandeling is een verwennerij voor uw handen. Dus heeft u last van ruwe, droge of gebarsten handen! Neem dan eens paraffinebehandeling. Voetbehandeling

Bij deze behandeling krijgt u eerst een heerlijke voetenbad met etherische oliën. Daarna wordende nagelriemen van uw voeten verzorgd. Vervolgens worden uw teennagels mooi gepolijst en in vorm gevijld. 

Dan worden uw voeten gescrubd. Daarna worden de voeten gemasseerd met een heerlijke ruikende crème. Als allerlaatste worden e nagels van de voeten met een base-coat gelakt . U kunt ook voor een kleur kiezen . Kleur nagellak of colorgel . De colorgel blijft op de teennagel zeker 3 weken zitten.